XII Certamen de lectura en veu alta

Tot just comença l'època nadalenca i nosaltres ja estem pensant en arribar a una final que se celebrarà a principis de juny de 2016... Doncs sí, l'important és participar, però oi tant que ens agradaria arribar el més lluny possible al XII Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta.

Sense avançar esdeveniments, des d'ara comencem a reclutar les lectores i els lectors que ens representaran en aquest concurs que se celebra a tot Catalunya. Com sempre, ens presentem en dues categories: Corsaris (1r cicle d'ESO, participació individual) i Tropa de corsaris (2n cicle d'ESO, participació col·lectiva amb 3 o 4 lectors/es).

Enguany, les lectures pel grup de Corsaris són Al teu rotllo, de Flàvia Company, i Dies feliços, d'Àngel Burgas. Per la seva banda, la Tropa de corsaris llegiran Kamal i els alfabetistes, també d'Àngel Burgas, i L'evolució de la Calpurnia Tate, de Jacqueline Kelly. Tots quatre llibres els tindrem properament a la biblioteca.

Si us animeu a participar, no dubteu en passar per la biblioteca per inscriure-us a la prova on seleccionarem les lectores i els lectors que representaran l'Institut. A per totes!

Imatge de la final del curs passat que es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya
 

Comentaris

Entrades populars